Στις 20 Σεπτέμβρη ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΚ Πατρών

Οι χαμηλοί τόνοι, δεδομένου πως υπάρχει απόλυτη συναίσθηση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών της εποχής, αλλά και η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, μαζί με τη διάθεση οι πάντες να της δώσουν ό, τι καλύτερο μπορούν, χαρακτήρισαν το κλίμα στη πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ Πατρών.

Ο ιστορικός σύλλογος των Συνόρων θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει και να καταταγεί σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση, ενώ η «ψυχή» της ομάδας, Αντώνης Χριστόπουλος χαρακτήρισε τη νέα σεζόν ως ένα ταξίδι στο άγνωστο, δεδομένων των εξαιρετικά ρευστών συνθηκών που δημιουργούν η πανδημία, τα προς το παρόν αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και το μεγάλο διάστημα αποχής των ποδοσφαιριστών από τις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Πετρωτού, ενώ το σημαντικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι παρέμειναν παίκτες όπως οι Σκανδάλης, Παναγιωτακόπουλος, Νικολακόπουλος, Μαρτζάκλης. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι νέες προσθήκες και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας.