Στις 23 Ιουλίου κληρώνει για Προμηθέα

Την Τρίτη 23 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση της νέας Basket League για την σεζόν 2024-2025, όπου γι’ ακόμα μία χρονιά θα συμμετάσχουν 12 ομάδες, μεταξύ αυτών φυσικά και ο Προμηθέας Πατρών.

Αυτό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην τελευταία του συνεδρίαση, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.
Αποφασίστηκε η κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League, του 33ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση.
Το Super Cup, η διοργάνωση που θεσμοθέτησε ο ΕΣΑΚΕ το 2020, θα γίνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο νησί της Ρόδου, καθώς οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Το All Star Game δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων των συλλόγων και της Εθνικής Ομάδας που περιλαμβάνει το καλεντάρι της καινούργιας σεζόν».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κληρωτίδα θα μπουν και φέτος 12 ομάδες, με τον Πανιώνιο να παίρνει τη θέση του Απόλλωνα Πάτρας. Οι 12 ομάδες είναι οι εξής: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Άρης, Προμηθέας Πάτρας, Κολοσσός Ρόδου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Γ.Σ. Λαυρίου, Καρδίτσα, Μαρούσι και Πανιώνιος.