Ο Βασίλης Χριστόπουλος με θητεία στο Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πανμοβριακό και Παναιγιάλειο παλιότερα, αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηλυσιακού!
Η ανακοίνωση:
“Ο Ηλυσιακός ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Βασίλη Χριστόπουλου.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει σπουδαία εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Αστέρα πετυχαίνοντας 5 τέρματα, ενώ τη σεζόν 2024 – 2025 φόρεσε τη φανέλα του Γιούχτα και διακρίθηκε με τη παρουσία του βρίσκοντας 6 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.
Τη σεζόν μάλιστα 2022 – 2023 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Γ’ Εθνική με τον Φωστήρα πετυχαίνοντας 15 τέρματα.
Στο παρελθόν έχει μετρήσει 19 συμμετοχές στη Super League 2 με τον Ιάλυσο Ρόδου και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Με σημαντική παρουσία σε ομάδες όπως Πανιώνιος, Φωστήρας, Παναιγιάλειος, Διαγόρας Βραχνεΐκων Άγιος Νικόλαος και άλλες, ο Χριστόπουλος αναμένεται να δώσει ποιότητα και λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Βασίλη!“












