Ολοκληρώθηκαν οι δύο προκριματικές φάσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και η διοργάνωση περνά πλέον στη φάση των «32». Από εδώ και πέρα οι ομάδες θα μπαίνουν σε ζευγάρια νοκ-άουτ μέχρι τον μεγάλο τελικό, με τους αγώνες να κρίνονται σε μία αναμέτρηση.
Θύελλα Πατρών: Μόνη εκπρόσωπος της Αχαΐας
Η Θύελλα Πατρών συνεχίζει δυναμικά και είναι η μοναδική ομάδα από την Αχαΐα που παραμένει στη διοργάνωση. Οι Πατρινοί απέκλεισαν τόσο τον Άρη Πατρών, όσο και τον ΑΠΣ Ζάκυνθο, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» και έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Η διαδικασία της επόμενης φάσης
Οι 32 ομάδες θα κατανεμηθούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα από κλήρωση θα προκύψουν τα 16 ζευγάρια. Από τους αγώνες νοκ-άουτ θα προκριθούν οι 16 νικήτριες που θα συνεχίσουν στην τέταρτη φάση.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «32»
Με αγωνιστική δράση: Αετός Οφρυνίου, Πανθρακικός, Ηρακλής Θερμαϊκού, ΠΑΟΚ Δυτικού, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Θύελλα Πατρών, ΠΑΣ Κόρινθος, Εθνικός, Ιωνικός, Νέα Αρτάκη, Ατσαλένιος, ΠΑΣ Πύργος, Τηλυκράτης, ΑΕ Λευκίμμης, ΑΕ Νέας Σελεύκειας, Ηρακλής Λάρισας, Αναγέννηση Άρτας, Αστέρας Αγίου Νικολάου.
Χωρίς αγώνα: ΠΑΣ Λαμία, ΑΟ Τρίκαλα, ΑΕ Μυκόνου, Ποσειδώνας Καρδαμύλων, Απόλλωνας Καλυθιών, ΑΕΡ Αφάντου, Γιούχτας, ΑΟ Χαϊδαρίου, Νέα Ιωνία, Πέλοπας Κιάτου, Μπουμπουλίνα Σπετσών, Σαρακηνός, Πιερικός.
Η Θύελλα Πατρών κρατά ψηλά τη σημαία της Αχαΐας και πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των «32». Το σίγουρο είναι ότι με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα, έχει κάθε λόγο να στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.













