Στο Λουτράκι για το «διπλό» η Παναχαϊκή

Με ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, η Παναχαϊκή μεταβαίνει σήμερα στο Λουτράκι, όπου στις 15:00 θα τεθεί αντιμέτωπη με τη γηπεδούχο ομάδα για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «κοκκινόμαυροι» γνωρίζουν καλά ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση και διάθεση να διεκδικήσουν στο έπακρο τη νίκη.

Το τελευταίο διάστημα η Παναχαϊκή δείχνει σημάδια αγωνιστικής σταθερότητας και θέλει να «εξαργυρώσει» τη βελτίωση αυτή και μακριά από την έδρα της. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και επίγνωση ότι απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στα θετικά για τους Πατρινούς είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με τους Καμπεράι και Πετράτο να δηλώνουν απόλυτα ετοιμοπόλεμοι, δίνοντας στον προπονητή τη δυνατότητα να επιλέξει χωρίς περιορισμούς. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Λουτράκι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γεώργιος – Νεκτάριος Κασίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς τους Γεώργιο Παπαηλία και Πέτρο Ρούσσο, επίσης από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπυρίδων Σταθόπουλος από τη Δυτική Αττική.

Η Παναχαϊκή γνωρίζει ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λουτράκι μπορεί να της δώσει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στη συνέχεια του πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένη να παλέψει για να το πετύχει.