Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας αναμένεται να δώσει ο ΠΑΣ Πύργος τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την προσωρινή μεταφορά της έδρας του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patris-Sport, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γρηγόρης Δεδές, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να χρησιμοποιήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο τουλάχιστον για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές κατά τις οποίες δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στον Πύργο.
Η συγκεκριμένη επιλογή συνδέεται τόσο με την τιμωρία της έδρας όσο και με τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, προκειμένου η εγκατάσταση να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας στη νέα κατηγορία.
Προσωρινή …μετακόμιση στην Πάτρα
Η διοίκηση του ΠΑΣ Πύργος αναζητούσε μια αξιόπιστη λύση για τη διεξαγωγή των πρώτων εντός έδρας αναμετρήσεων και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο κρίθηκε κατάλληλο, καθώς διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές.
Την ίδια ώρα, στο Στάδιο Πύργου αναμένεται να προχωρήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε ο ΠΑΣ Πύργος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη φυσική του έδρα και να δώσει εκεί τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.







