Στο πλευρό των ομάδων της Γ’ Εθνικής η Περιφέρεια Κρήτης – Η δική μας Περιφέρεια θα βοηθήσει;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του prismasport.gr η Περιφέρεια Κρήτης έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη θα βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική με αφορμή τα προβλήματα που βιώνουν λόγω κορονοϊού και της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Η Περιφέρεια Κρήτης θα διοργανώσει μια εκδήλωση σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα που ορίζουν τα μέτρα προστασίας προκειμένου να μοιράσει στολές σε όλες τις ομάδες του κρητικού ομίλου.

Επίσης οι σύλλογοι θα απαλλαγούν και από ένα σημαντικό έξοδο, αυτό των μετακινήσεων. Η Περιφέρεια σε συνεργασία με εταιρία λεωφορείων θα επιχορηγήσει τις μεταφορές σε όλη την Κρήτη.

Έπειτα από αυτή τη σπουδαία κίνηση της Περιφέρειας Κρήτης που η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές ομάδες στην Γ΄Εθνική, προκύπτουν εύλογα το εξής:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μήπως πρέπει και αυτή να μεριμνήσει για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής της περιοχής μας; Μήπως πρέπει να δώσει και αυτή το σωστό παράδειγμα για να μείνουν ζωντανές οι ομάδες που βρίσκονται πριν την καταστροφή; Ευχόμαστε ολόψυχα να υπάρχει μέριμνα για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής που πλήττονται ανεπανόρθωτα από την πανδημία που καλά κρατεί…

Μόνο ενωμένοι θα βγούμε αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία και οι φορείς του τόπου πρέπει να δίνουν το παράδειγμα!