Στο Χ-έρι του Εθνικού Σαγεΐκων ο τίτλος!

Σε μία αναμέτρηση όπου το πάθος και η θέληση για την νίκη ήταν έντονο και από τις δύο πλευρές Πάτραι Β΄ και Εθνικός Σαγεΐκων ήρθαν ισόπαλοι με 1-1,σε ένα παιχνίδι για μη καρδιακούς και κυρίως από την πλευρά του Εθνικού, καθώς σπατάλησε πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να “λυτρωθεί” και να ισοφαρίσει την αναμέτρηση χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Πολίτη στο 83′ διατηρώντας έτσι το αήττητο ενώ είδε να μειώνεται η διαφορά έναντι του Παναχαϊκού καθώς πλέον βρίσκεται στο +4 (αλλά στην ουσία είναι +5 καθώς ο Εθνικός υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία) τρεις στόφες πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην Γ κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” βρίσκονται μαζί με τον Κρίνο στην 5η θέση και στους 22 βαθμούς και θα δώσουν την δική τους μάχη για μια θέση στην προνομιούχο 5άδα και στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή άνοιξε στο σκορ 35′ με εκπληκτική ενέργεια του Κανελλοπούλου που ξεκίνησε πίσω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής εισήλθε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα το Πάτραι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε το πλασέ του Πιπεράκη.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Σαγεΐκων απείλησε με ένα σουτ του Λάβδα στο 42′ που κατέληξε άουτ. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και στο 46′ το σουτ του Γραμματικόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια ο Εθνικός Σαγεΐκων ανέβασε την απόδοση του και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα στο 60′ εξ επαφής ο Κοντοσώρος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο επόμενο λεπτό κάθετη του Πολίτη πλασέ του Ταπεινού με τον τερματοφύλακα του Πάτραι Β να αποκρούει εντυπωσιακά όπως και το σουτ του Πολίτη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Στο 66′ οι “πράσινοι” θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Κανελλόπουλος είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Σαλαμαλίκη με τον Διαιτητή να τιμωρεί και τους 2 ποδοσφαιριστές με κίτρινη κάρτα, αλλά ο Κανελλόπουλος είχε κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο και μοιραία αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του Πάτραι αυτή την φορά θα αποκρούσει το πλασέ του Καφούσια.

Για να έρθουμε στο 82′ όπου ο Πολίτης έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Πιπεράκη και τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Πολίτης για το 1-1.

Στην συνέχεια ο Εθνικός πίεσε για την ανατροπή και την νίκη αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή Μέρμηγκα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Συνθέσεις:

Πάτραι Β (Σταμάτης Σαρρής) : Ανδρεόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπελεζώνης, Μπόγια, Γραμματικόπουλος, Βαλλίδης, Φράγκος, Πρελορέντζο, Πιπεράκης, Λάττας (92′ Μπετιχαβάς).

Εθνικός Σαγεΐκων (Νίκος Λαγογιάννης) : Κανελλόπουλος, Παρασκευόπουλος, Λιακόπουλος, Σαλαμαλίκης, Παναγόπουλος, Δρακόπουλος, Πολίτης, Ταπεινός, Λάβδας (59′ Μαχαίρας), Καφούσιας, Κοντοσώρος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς