Τέλος από το τεχνικό επιτελείο o Κόλτσης

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Χανίων αποτελούν οι Γιώργος Κόλτσης και Παναγιώτης Κονομάρας με τους δύο πρώην πλέον συνεργάτες του Ν. Παπαδόπουλου να μιλούν στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την λύση της συνεργασίας τους με την ΠΑΕ!

Η ανακοίνωση των Χανίων αναφέρει: «Η ΠΑΕ Χανιά με αφορμή το τέλος της συνεργασίας με τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Γιώργο Κόλτση και Παναγιώτη Κονομάρα, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους πορεία.

Ο Γιώργος Κόλτσης, που ήταν άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Παπαδόπουλου, δήλωσε τα εξής: «Με αφορμή το τέλος της παρουσίας μου στα Χανιά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαμε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Παναγιώτη Κονομάρα, Θάνο Χατζηαθανασίου, Απόστολο Λεκίδη, Γιάννη Γρηγοράκη, Γιάννη Νταουντάκη, καθώς και τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας.

Τέλος να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, τους Γιώργο Τουλουπάκη, Λευτέρη Μπουζάκη, Γιώργο Ξηρουχάκη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη, που μου έδωσε την ευκαιρία να υπάρξω μέλος της οικογένειας των Χανίων.

Ημουν τυχερός που συνεργάστηκα με την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και να πετύχει τους στόχους της».