Τέλος ο Αχαιός προπονητής που οδήγησε την Ένωση στο πρώτο της νταμπλ

Ο προπονητής που έγραψε ιστορία με την ΑΕΚ, Νίκος Κωτσοβός από την Κλειτορία του Δήμου Καλαβρύτων, παραιτήθηκε , όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε την παραίτηση που υπέβαλε για προσωπικούς λόγους ο Νίκος Κωτσοβός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος προπονητής, που όχι απλά συνέβαλλε τα μέγιστα για να γράψει η ομάδα μας ιστορία με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων μας.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την άψογη συνεργασία δύο ετών. Το όνομά του θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

«Ευγνώμων. Αυτή η λέξη αποτυπώνει όλα όσα νιώθω. Ευγνώμων για την ΑΕΚ χάρη στην οποία έζησα τόσο σπουδαία συναισθήματα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες, για τη δουλειά και την αφοσίωση τους. Ευγνώμων και στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, για τη στήριξη και την αγάπη του σε κάθε γήπεδο. Κι ένα μήνυμα για όλους σας: Συνεχίστε δυνατά! ΑΕΚ».