Τέλος το “μαρτύριο” για τον Παναιγιάλειο

Ο Παναγρινιακός επικράτησε με 2-0 του Παναιγιαλείου μέσα στο Αίγιο με την ομάδα της Αχαΐας να επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από δύο χρόνια και να κάνει αγώνα δρόμου πλέον για να προλάβει την εγγραφή της στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που είναι σημαντική για την ύπαρξη του σωματείου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η φάση που έκρινε τη ροή του ματς, ήταν η ακύρωση του γκολ από τον Ιωαννίδη στο 31ο λεπτό. Λίγο νωρίτερα είχαν διεκδικήσει στον αέρα Ψωμάρας και Κοντογιάννης, με το δεύτερο βοηθό να παίρνει πάνω του τη φάση χρεώνοντας φάουλ στον Ψωμάρα.

Στο δεύτερο μέρος σε μια φάση που δεν «μύριζε» κινδύνους στην περιοχή του Παναιγιάλειου, είχαμε το πέσιμο στην περιοχή του Σωτηρόπουλου, τον οποίο μάρκαρε άτσαλα ο Μακρίδης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόλιας διαμορφώνοντας το 0-1 στο 51΄. Στο 78΄ ο Παναγριανικός σφράγισε τη νίκη 2-0 με την κεφαλιά του Καντάνη, ύστερα από την σέντρα του Μίλιου.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βίλλιος, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Κουρτελέσης, Γκασίδης, Ψωμάρας, Ιωαννίδης,Λιάτος (λ.τ. 76′ Φουφούνης), Σκούτας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Καλομοίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Μανιάτης, Τσάκνης (71′ Τσοπανάς), Σκιαδάς, Κατσής, Μήλιος (83′ Πατίλας), Βασιλόγιαννης (89′ Παναγιωτόπουλος).