Τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας για τον Απόλλων Πατρών

Σε ρυθμούς φιλικών η προετοιμασία της ομάδα μας, αυτή την εβδομάδα θα φιλοξενήσει στην Πάτρα τον ευρωπαίο Κεραυνό Στροβόλου, που συμμετέχει στο EuroCup.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου (19.00) και το δεύτερο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου (19.00).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Κεραυνό Στροβόλου κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου, για τα παιδιά έως 12 ετών και για τα ΑΜΕΑ.

Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας των οποίων η προπώληση συνεχίζεται.

Αναλυτικά οι κατηγορίες των διαρκείας είναι οι εξής:
-BASIC VALUE: Κόστος στα 80 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.
-BASIC: Κόστος στα 100 ευρώ.
-VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.
-VIP GOLD: Κόστος στα 400 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ακόμη από φέτος διατίθενται περιορισμένος αριθμός COURT SEAT, που κοστίζουν 600 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να φροντίσουν να κλείσουν θέση! Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Οι κάτοχοι όλων των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, φιλικά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Με απόφαση της διοίκησης για τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών του Συλλόγου τα εισιτήρια διαρκείας, που θα είναι ειδικής κατηγορίας, θα διατίθενται σε συγκεκριμένες τιμές. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 από τα γραφεία στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα (Αριστοτέλους 11). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610643712.
Ακόμη τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται και διαδικτυακά μέσω της Ticketmaster, όλο το 24ωρο!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ
Επίσης εισιτήρια διαρκείας προπωλούνται και από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 96-πάροδος Δροσοπούλου (1ος όροφος). Τηλέφωνο 2611811731.