Τα καθαριστήρια “ΚΥΚΝΟΣ” στο πλευρό του Ατρόμητου Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών εκτός από τον αγωνιστικό σχεδιασμό του, προετοιμάζεται και οργανωτικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα Καθαριστήρια, Ταπητοκαθαριστήρια «Κύκνος» χορήγησαν αθλητικό υλικό στους «πορτοκαλί», πραγματοποιώντας μια ευγενική χορηγία προς το ιστορικό σωματείο.

Πίσω από τον «Κύκνο» βρίσκονται τρεις αγαπητοί επιχειρηματίες, ένας εξ΄ αυτών είναι ιδιαίτερα συμπαθής και στο κύκλο μας, αφού έχει παίξει ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνική γήπεδα της Αχαΐας. Ο λόγος για τον Πολύβιο Καρέλα που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στους Αμπελόκηπους και στον Δαβουρλή Κ΄92 και στηρίζει μέσω της επιχείρησής του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το προφίλ της εταιρείας

Τα καθαριστήρια ΚΥΚΝΟΣ με την επωνυμία Β.ΚΑΙΜΑΚΑΣ-Π.ΚΑΡΕΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκαν το 1988 από τους Βασίλειο & Γεώργιο Καϊμακά και τον Νικόλαο Καρέλα.

Αρχικά ως αντικείμενο δραστηριότητας είχαν τον καθαρισμό ρούχων και συναφών ειδών με έδρα την οδό Αρέθα 71, Πάτρα. Το 1996 οι ιδρυτές της εταιρείας αντελήφθησαν εγκαίρως τις ανάγκες που είχε η ευρύτερη περιοχή στο τομέα του καθαρισμού και επέκτειναν τις δραστηριότητες τους και στον τομέα του καθαρισμού χαλιών-μοκετών κατασκευάζοντας ιδιόκτητες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Κ.Συχαινά Πατρών.

Ακολούθως με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα με το υπερσύγχρονο πλυντήριο, το τεχνολογικά άρτιο στυπτήριο, το αυτοματοποιημένο διπλωτήριο καθώς και με την ανάλογη απαιτούμενη τεχνογνωσία κατάφεραν να αναβαθμίσουν την επικρατούσα την εποχή εκείνη ποιότητα στον τομέα του καθαρισμού. Έτσι συμπαρέσυραν και τις άλλες όμοιες επιχειρήσεις να βελτιωθούν κι αυτές προς όφελος των καταναλωτών.

Φυσικά και δεν σταματήσαμε εδώ. Στο τέλος της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα με την είσοδο της νέας γενιάς στην εταιρεία (Πολύβιος Καρέλας – Κων/νος και Θωμάς Καϊμακάς) συνεχίστηκαν οι επενδύσεις ιδιαίτερα στη νέα τεχνολογία όπως στη χρήση Η/Υ-barcode-συστήματα συναγερμού-συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης-φορτηγών αυτοκινήτων, ούτως ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να τύχουν της υψηλότερης επιδοκιμασίας και αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού της ευρύτερης περιοχής μας.

Το 2010 έχοντας περιβαλλοντική ευαισθησία κατασκευάσαμε την υπερσύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού και ανακύκλωσης για πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος και φτάνουμε στο σήμερα όπου είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε μια νέα υπηρεσία, αυτή της πώλησης χαλιών και μοκετών.

Η σελίδα του καταστήματος (δείτε εδώ)