Τα “Μικρογεύματα” για 2η χρονιά στο Helmos Mountain Festival vol. 3: Μια εμπειρία που άφησε εποχή!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα μοναδικά “Μικρογεύματα” του δικού μας Γιώργου Γεροντίνη έδωσαν το γευστικό «παρών» στο Helmos Mountain Festival vol. 3, και… έπαθαν όλοι την πλάκα τους! Η αίσθηση που άφησαν ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική! Ήταν μυθική!

Σε ένα φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους λάτρεις της φύσης, της μουσικής και της αυθεντικής εμπειρίας, τα Μικρογεύματα κατάφεραν ξανά να κλέψουν την παράσταση. Μικρές μπουκιές, μεγάλη απόλαυση. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας του Γιώργου Γεροντίνη, και οι χιλιάδες επισκέπτες που γεύτηκαν τις δημιουργίες του στο Χελμό, έχουν να το λένε.

Φρεσκάδα, φαντασία, καινοτομία, τρεις λέξεις που χαρακτήρισαν κάθε πιάτο. Είτε πρόκειται για τα αλμυρά του twist, είτε για τις γλυκές μπουκίτσες που σε ταξιδεύουν, τα Μικρογεύματα ήταν το απόλυτο talk of the mountain. Ατελείωτες ουρές, χαμόγελα ικανοποίησης, και τα social media να γεμίζουν από stories με το hashtag #mikrogeymata!

«Δεν το περίμενα να φάω κάτι τόσο ψαγμένο, τόσο εκρηκτικό σε γεύση, σε ένα φεστιβάλ στο βουνό!», δήλωσε ενθουσιασμένη μια επισκέπτρια από την Αθήνα. «Ο Γεροντίνης είναι μάγος. Το φαγητό απλώς επικό!» προσθέτει ένας Μεσσήνιος foodie.

Δεν ήταν λίγοι και οι καλλιτέχνες του φεστιβάλ που στα backstage αναζητούσαν τα Μικρογεύματα για να πάρουν ενέργεια και έμπνευση πριν ανέβουν στη σκηνή. Το κοινό; Μαγεμένο.

Ο Γιώργος Γεροντίνης, με τη χαρακτηριστική του σεμνότητα, δήλωσε: «Για μένα, το σημαντικότερο είναι να δίνω χαρά μέσα από το φαγητό. Κι εδώ στο Χελμό, το νιώσαμε όλοι αυτό. Είναι τιμή να βρίσκομαι σε αυτό το φεστιβάλ για δεύτερη χρονιά – και συνεχίζουμε!»