Τετάρτη σερί νίκη για τον Εθνικό Πατρών Β΄

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Εθνικός Β’, ο οποίος πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα ανέβηκε πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας ωστόσο σε απόσταση από την κορυφή.

Την τελευταία αγωνιστική, ο Εθνικός Β’ επικράτησε με 2-1 του Αίολου Αγυιάς, σε παιχνίδι που κρίθηκε με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σπυρόπουλο, όμως οι «μικροί» του Εθνικού αντέδρασαν άμεσα, με τον Ιωάννου να ισοφαρίζει με φάουλ και τον Μετάνι να πετυχαίνει το γκολ που χάρισε τη μεγάλη νίκη με “λόμπα”.

Στον πάγκο του Εθνικού Β’ βρίσκεται ο Λάμπρος Γεροντίδης, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα θετικά δείγματα ως πρώτος προπονητής, δουλεύοντας μεθοδικά με ένα σύνολο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που παρουσιάζουν διαρκή αγωνιστική βελτίωση.

Η αγωνιστική άνοδος του Εθνικού Β’ επιβεβαιώνει τη σωστή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, με την ομάδα να κοιτά πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής, στο σκοράρισμα για τον Εθνικό Β’ έχουν συμβάλει οι:

Σπυρόπουλος (1 γκολ)

Δημ. Γκότσης (1)

Βλάχος (1)

Βανδώρος (1)

Ιωάννου (2)

Μετσοβίτης (1)

Μετάνι (1)