Τηλεδιάσκεψη για πρόγραμμα και σύμβαση με ΕΡΤ *Oκτώ εμβόλιμες

Αύριο, Τρίτη (12/01) τελικά θα τεθούν επί τάπητος το θέμα του προγράμματος του πρωταθλήματος της Super League 2 και η σύμβαση με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

Η Super League 2-Football “τρέχει” να προλάβει τις διαδικασίες για να μπουν… επιτέλους στο γήπεδο οι ομάδες και να υπάρξει σέντρα στις 16 και 17 Ιανουαρίου. Το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 8 εμβόλιμες αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Τετάρτη. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές είναι δύο κάθε μήνα. Τον Ιανουάριο θα είναι 20 και 27 του μήνα, τον Φεβρουάριο 10 και 17 Φεβρουαρίου, τον Μάρτιο 3 και 17 ,τον Απρίλιο 7 και 21 Απριλίου που θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Την Κυριακή των Βαΐων δεν θα έχει αγώνες και τα play off θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 28 Απριλίου. Οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα είναι 5, 8, 16 και την Τετάρτη 19 Μαΐου θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Το προσχέδιο αναμένεται να εγκριθεί από το αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ 2 με τηλεδιάσκεψη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1.Έναρξη Πρωταθλήματος
2.Υγειονομικό Πρωτόκολλο
3.Αγωνιστικό Πρόγραμμα
4.Σύμβαση με ΕΡΤ
5.Διάφορα