Παρά τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις στις τάξεις των παλαιμάχων, το καθιερωμένο έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής τηρήθηκε και φέτος στην Πάτρα, με τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στη μνήμη των ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής, όπου οι παλαίμαχοι του ιστορικού συλλόγου υποδέχθηκαν τον νεοσύστατο Σύλλογο Βετεράνων Αχαΐας. Στο γήπεδο των Προσφυγικών διεξήχθη το δεύτερο φιλικό, με τους παλαίμαχους της Πάτρας να χωρίζονται σε δύο ομάδες με βάση γεωγραφικά κριτήρια, σε ένα συγκινητικό παιχνίδι.

Στο γήπεδο των Προσφυγικών τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των εκλιπόντων, με την παρουσία των οικογενειών τους, στις οποίες απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες. Τιμήθηκαν οι Θ. Παπουτσάκης, Π. Αϊβαλής, Ν. Τάλαγκας, Π. Κοκκώνης, Σ. Γιαννάτος, Π. Μπούμης και Δ. Λιβαθηνός, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά τελετή.
Το φιλικό της Πάτρας έληξε ισόπαλο 3-3, με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν το παιχνίδι και το κοινό να τιμά το παρελθόν του πατρινού ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο της Παναχαϊκής, η ομάδα των παλαιμάχων επικράτησε με 6-3 των βετεράνων Αχαΐας, παρουσία πλήθους φιλάθλων. Πριν από την έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκε αναμνηστική φανέλα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παναχαϊκής τίμησε τη μνήμη του Γρηγόρη Πλιάτσικα, ενώ από την πλευρά των Βετεράνων Αχαΐας απονεμήθηκε τιμή στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κυριάκο Ανδρούτσο, μια από τις σπουδαιότερες μορφές του πατραϊκού ποδοσφαίρου.