Τη γλίτωσε με μικρό χρηματικό πρόστιμο η Παναχαϊκή

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Παναχαϊκή να τιμωρείται με μικρό χρηματικό πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, καθώς χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε ποινές από την πειθαρχική επιτροπή. Ανάμεσα στις ποινές είναι και αυτή που αφορά την Πατρινή ομάδα η οποία θα πρέπει να πληρώσει 834 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Πανσερραϊκό χρηματική ποινή 1.500 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Πανσερραϊκός- Βόλος).

Επέβαλε στον Κωνσταντίνο Τσαλίκη, εκπρόσωπο της Ξάνθης, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή 2.500 €, του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος της Ξάνθης χρηματική ποινή 5.000 € σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (αγώνας Κυπέλλου Ξάνθη-Ιωνικός).

Επέβαλε στον Βάιο Τσουρό, εκπρόσωπο του Ατρομήτου Παλαμά, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Ατρομήτου Παλαμά χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων (αγώνας Γ’ Εθνικής Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Υπατου).

Επέβαλε στην Παναχαϊκή χρηματική ποινή 834 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Παναχαϊκή-Παναιτωλικός).