Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Το ανησυχητικό σενάριο η Παναχαϊκή να παίξει στον Βορρά

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Παναχαϊκής, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Super League 2 Πέτρου Μαρτσούκου, υπάρχει σενάριο η Παναχαϊκή βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, να πάει στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής φιλοξενήθηκε στη δημοφιλή εκπομπή της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ «Στον κόσμο μας» από τον Λευτέρη Σαρελάκη.

Μίλησε για τον διαχωρισμό των ομίλων στην Super League 2 που αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες, με 21 ομάδες συνολικά να έχουν δηλώσει συμμετοχή (9 από τον Βορρά και 12 από τον Νότο).

Λάρισα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καβάλα, Καμπανιακός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλής είναι οι 9 ομάδες του Βορρά, ενώ οι 12 από το Νότο είναι οι ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Διαγόρας, Ηλιούπολη, Ιωνικός, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Πανιώνιος και Χανιά. Κάτι που σημαίνει ότι για την ισορροπία του πρωταθλήματος, μια ομάδα από τη Νότια περιφέρεια θα πρέπει να πάει στο Βορρά.

Σε ερώτηση λοιπόν προς τον πρόεδρο της Super League 2, ο ίδιος απάντησε ότι αν δεν υπάρξει κάποια ομάδα που να επιθυμεί από μόνη της να πάει στον Βορρά, τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει η διοργανώτρια θα είναι γεωγραφικά.

Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης Β’ έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει στον Βορρά, αλλά αν κάτι τέτοιο αλλάξει, υπάρχει ο κίνδυνος η ομάδα που είναι πιο κοντά στη Βόρεια περιφέρεια να είναι η Παναχαϊκή.

Σίγουρα ένα σενάριο που προκαλεί μια ανησυχία στις τάξεις της Πατρινής ομάδας…