Το Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στο «Δ. Τόφαλος»

Το τριήμερο 28 με 30 Ιουνίου η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας
(Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε.) και ο Δήμος Πατρέων, συνδιοργάνωσαν το Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στο Π.Ε.Α.Κ. «Δημ. Τόφαλος».

Στους αγώνες συμμετείχαν οι καλύτερες αθλήτριες Ρυθμικής (γυναίκες, νεανίδες, κορασίδες και παγκορασίδες) της Ελλάδας. Ήταν εκεί, όλες οι ομάδες Ensemble της Ελλάδας όλων των κατηγοριών.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος έκανε την απονομή του κυπέλλου στις νικήτριες και παράλληλα στην σύντομη τοποθέτησή του, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και δήλωσε:

«Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ο αξιοπρεπής και απέριττος θρίαμβος της γυναικείας χάρης και ομορφιάς». Στον αγώνα παραβρέθηκαν η Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Ειρήνη Αϊνδιλή το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Ελένη Μιχοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Γιάννης Παυλάκης, ο οποίος σε δήλωσή του, εξέφρασε «τις ευχαριστίες της Ένωσης των Σωματείων Γυμναστικής της Περιφέρειας μας για την αμέριστη υποστήριξη που προσφέρει ο Δήμος Πατρέων, στην ανάπτυξη όλων των αθλημάτων της Ε.Γ.Ο. αλλά και την σταδιακή ανανέωση των οργάνων του Περιφερειακού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γυμναστικής «Λαδόπουλου» τη στιγμή που η πολιτεία είναι απούσα καιδεν προσφέρει τίποτα απολύτως».