Το πήρε το κορίτσι ο Δημήτρης Παπαδάτος και… γλέντι μέχρι πρωίας!

Ο Δημήτρης Παπαδάτος, που πέρυσι αποχαιρέτησε τα γήπεδα ως πρωταθλητής με τον Αστέρα Λεοντίου και πλέον έχει περάσει στην προπονητική με τις ακαδημίες της Παναχαϊκής, έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή του και… παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα Καφούσια, σε μια όμορφη τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Πάτρα.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ κουμπάροι του ήταν η Μαντώ Κυριαζή και ο Γέρασιμος Καλλιβωκάς, ο οποίος είναι γνωστός στη φίλαθλη Πάτρα από τη θητεία του και στα γήπεδα της περιοχής, κατάγεται από τη Ζάκυνθο και διατηρεί στενές σχέσεις με την τοπική ποδοσφαιρική σκηνή.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση που εξελίχθηκε σε γλέντι… άκρως αθλητικό, αφού δεν έλειψαν οι παρουσίες από φίλους του ποδοσφαίρου, πρώην συμπαίκτες και προπονητές. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ευχές, αγκαλιές και πολύ χορό!

Η διεύθυνση του patragoal.gr εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!