Το Πανελλήνιο Τουρνουά Patras Open – Χάρισε Ζωή ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Το Πανελλήνιο Τουρνουά PATRAS OPEN- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την περασμένη Κυριακή!

Στους άνδρες, μία ομάδα που ξεκίνησε την πορεία της, Παρασκευή στα προκριματικά , κατάφερε μετά από αρκετά σετ, να προκριθεί στον τελικό. Ο λόγος για τους Δημήτρη Καλιόζη και Γιάννη Καρδούλια που αντιμετώπισαν τους Αντιόλ Κόλα και Βαγγέλη Σιδέρη, με τους τελευταίους να είναι οι μεγάλοι νικητές και να κερδίζουν τον τίτλο με σετ 2-0(21-13, 21-14)!

Στις γυναίκες η ομάδα της Διονυσία Μάτιου και Ιωάννα Περδικάκη ήταν οι μεγάλες νικήτριες, κερδίζοντας τον τελικό με 2-0 (21-11, 21-11) σετ εναντίον της ομάδας των Έλενα Χαντζή και Λήδα Σαριδάκη. Τις απονομές πραγματοποίησαν: Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αντωνοπουλος Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Πετρόπουλος Τάκης, η εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή κ. Καρακωνσταντή Χριστίνα, ο Πρόεδρος της Παναχαικής κ. Σεμιτέκολος Παναγιώτης, ο διεθνής αθλητής κ. Παπαγγελόπουλος Νικόλας, ο γενικός γραμματέας του ΔΣ Παναχαικης κ. Χαριτωνιδης Σαμψών, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π κ. Κανελλόπουλος Θεόδωρος, ο πρώην διεθνής διαιτητής κ. Ιορδανίδης Σάββας, ο έφορος των τμημάτων βόλεϊ της ΠΓΕ κ. Πετράτος Νίκος.

Ένα τριήμερο γεμάτο από δράσεις και ενημέρωση του ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, συνδυάστηκε με θεματικές μάχες στην άμμο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα και μεγάλη συλλογή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών @savealifegreece

Στην διοργάνωση του Patras Beach House , μέγας υποστηρικτής ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σημαντική στάθηκε η υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της ΕΣΠΕΠ και της Παναχαϊκής!