Το Patras Football League έρχεται και οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το Patras Football League έρχεται και οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Τον Μάρτιο το νέο ανεπίσημο πρωτάθλημα της πόλης, έρχεται για να γίνει θεσμός στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Atlas Sport Center. Ήδη η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δουλεύει έτσι ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους της στρογγυλής θεάς και ειδικά των αγώνων στα γήπεδα 7×7.

Το Patras Football League θα είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από τα άλλα και θα βαδίσει πάνω σε άλλα πρότυπα άκρως επαγγελματικά. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 14 Μαρτίου. Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ομάδων και των αθλητών στο πρωτάθλημα:

Ηλικίες: 18 ετών και άνω Δικαίωμα συμμετοχής: Στο Patras Football League μπορούν να αγωνιστούν άπαντες εκτός από ποδοσφαιριστές εθνικών κατηγοριών και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Δικαίωμα συμμετοχής στην κάθε ομάδα θα έχει μόνο ένας (1) αθλητής ομάδας Β’ Κατηγορίας, ενώ από την Γ’ Κατηγορία μπορούν να αγωνιστούν απεριόριστοι αθλητές.

Οι αγώνες θα είναι 7×7 διάρκειας 60 λεπτών (30 λεπτά το κάθε ημίχρονο). Φυσικά θα υπάρχει διαιτητής όπως επίσης και δημοσιογραφική κάλυψη όλων των αγώνων (δηλώσεις, βίντεο, φωτογραφίες, προβολή στα social media κ.ά.).

Το κόστος εγγραφής – συμμετοχής για τον κάθε αθλητή ορίζεται στα 10 ευρώ και μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και η δωρεάν παροχή επίσημης εμφάνισης αγώνα (φανέλα, σορτς, κάλτσες). Μάλιστα στη φανέλα στο πίσω μέρος θα μπορείτε να γράψετε το όνομα και τον αριθμό που επιθυμείτε. Φυσικά στο μπροστά μέρος και το όνομα της ομάδας σας.

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τις εμφανίσεις μέσα από πολλά σχέδια. Απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής: Αίτηση – δήλωση συμμετοχής ομάδας Κάρτα υγείας αθλητή και πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2610520671 & 6948510178 ή επικοινωνήστε με τη σελίδα μας μέσω μηνύματος!

*Στο Patras Football League θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας COVID-19!