Τράπεζα… ρούχων από τον Δαβουρλή Κ΄92

Η Ακαδημία του Δαβουρλή για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά επιλέγει να ντυθεί με την αθλητική εταιρία macron. Πέρα από την ποιότητα της εν λόγω εταιρία σκοπός της Ακαδημίας είναι να μην αλλάζει συνεχώς ρουχισμό έτσι ώστε να μπορεί να ανανεωθεί από τους αθλητές και εν συνεχεία να δίνεται ο παλιός στην “τράπεζα” που δημιούργησε για παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν καινούργια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ακαδημία μας για 3η συνεχόμενη χρονιά επιλέγει να ντυθεί με την αθλητική εταιρία macron. Με αδιαμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής, αντιαλλεργικά και οικολογικά υφάσματα, επιλέγουμε την καλύτερη επιλογή για τους αθλητές μας. Η εμφάνιση της Ακαδημίας παραμένει ίδια για τρία χρόνια, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη η ανανέωση κάθε χρόνο στον ρουχισμό του αθλητή.

Επίσης στην ακαδημία λειτουργεί τράπεζα ρούχων για ανταλλαγή μεγεθών! Μπορείτε ακόμα να φέρετε εξοπλισμό (ποδοσφαιρικά παπούτσια και ρούχα της Ακαδημίας )που δεν σας πάνε για παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν καινούρια! Όλα τα είδη μας μπορείτε να τα βρείτε στην ακαδημία και στο e-shop https://macronstorecreta.gr“.