Τραγωδία στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο από ανακοπή

Συντετριμμένοι είναι όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας.

Την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο άφησε ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής. Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (1/5) στον αγώνα Ηρακλή Ροδίτσας-Δίβρη για τη Β’ κατηγορία του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. περίπου 15 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Όλο αυτό διάστημα ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι διασώστες.

Το ασθενοφόρο με σειρήνες και συνοδεία της αστυνομίας έφτασε στα Επείγοντα του νοσοκομείο όπου υπήρχε αναμονή και όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς όμως ο ποδοσφαιριστής είχε καταλήξει.

Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.