Τρεις προσθήκες από την Παναχαϊκή ο Αμβρακικός Λουτρού

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ στον Γ.Φ.Σ. Αμβρακικό Λουτρού, ενόψει της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής το Δ.Σ. ανακοίνωσε την απόκτηση των: Δήμου Λάμπρο μεσοεπιθετικό από τον Σκουφά Κομποτίου, Παπακίτσο Δημήτριο επίσης μεσοεπιθετικό από την Αναγέννηση Άρτας, Τσικερτζή Αριστείδη μέσο από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Καζανά Αθανάσιο – Ελευθέριο από Εορδαϊκό.

Η συνεργασία του Αμβρακικού Λουτρού με την Παναχαϊκή, συνεχίζεται σε άριστο επίπεδο λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των διοικήσεων των δύο σωματείων. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο παραχωρήθηκαν από τους «κοκκινόμαυρους» με τη μορφή δανεισμού ο 18χρονος μεσοαμυντικός Ελευθέριος Μικές, ο Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλος και ο 19χρονος επιθετικός Αττίλιο Λιμάτσι.

Από την ομάδα του Λουτρού αποχώρησε ο 20χρονος μέσος Αστρίτ Ράμα τον οποίο η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία στο μέλλον. Θυμίζουμε πως ο Αμβρακικός Λουτρού έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη και δύο ήττες.