Συγκίνηση και αγωνία έχει προκαλέσει στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία της Αχαΐας η περιπέτεια του φιλάθλου της Α.Ε. Αιγίου που υπέστη οξύ έμφραγμα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με την Πάτρα 2005, στο γήπεδο «Κ. Ζάρρας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος φίλαθλος βρισκόταν στην πλευρά του κυλικείου μαζί με το ανήλικο παιδί του. Όταν η ένταση ξέφυγε και ξεκίνησαν τα επεισόδια, πήρε το παιδί του αγκαλιά για να το απομακρύνει και να το οδηγήσει με ασφάλεια στο αυτοκίνητο, μακριά από την αναταραχή. Ωστόσο, η έντονη φόρτιση και το άγχος της στιγμής φαίνεται πως του προκάλεσαν έντονη δυσφορία και στη συνέχεια έμφραγμα.
Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί προγραμματίζουν να του κάνουν στεφανιογραφία και τοποθέτηση “μπαλονιού” (αγγειοπλαστική).
Η κατάσταση του φιλάθλου χαρακτηρίζεται σταθερή, ωστόσο παραμένει νοσηλευόμενος για παρακολούθηση, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στους ανθρώπους της Α.Ε. Αιγίου, αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αχαΐας.







