Φέρνει την κούπα της ΑΕΚ στο Αίγιο η Α.Ε. Αιγίου

Μετά από σχετικό αίτημα μας με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ότι θα συμπεριλάβει και το Αίγιο στις πόλεις που θα ταξιδέψουν τα τρόπαια του εφετινού νταμπλ.

Πιο συγκεκριμένα η «κούπα» του πρωταθλήματος θα βρίσκεται στο Αίγιο την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη. Το βαρύτιμο τρόπαιο θα φιλοξενηθεί στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου (Μητροπόλεως 23).Η έναρξη της έκθεσης του τροπαίου θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, στις 6 μ.μ., στο χώρο του Αρχοντικού. Θα υπάρξει μια λιτή τελετή υποδοχής παρουσίας των τοπικών αρχών του Δήμου Αιγιάλειας καθώς και εκπροσώπων φορέων και σωματείων.

Καλούμε όποιον θέλει να δει και να φωτογραφηθεί με το Κύπελλο του Πρωταθλήματος να επισκεφτεί το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου. Η παρουσίαση θα γίνεται την Τρίτη και την Τετάρτη τις ώρες 6μ.μ. – 9μ.μ. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του κοινού με το τρόπαιο θα τηρηθούν συγκεκριμένα μέτρα προτεραιότητας ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Αιγιάλειας κο Καλογερόπουλο που μας παραχώρησε το χώρο του Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου.

Η Α.Ε. Αιγίου (πρώην Α.Ε.Κ. Αιγίου) ως το μοναδικό προσφυγικό αθλητικό σωματείο της Αιγιάλειας από το 1931, συνεχίζει να κρατά ζωντανή τη μνήμη των χαμένων πατρίδων και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι μεγάλη μας τιμή ότι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως στέλνει σε ένα από τα προσφυγικά σωματεία «παιδιά» της, το Κύπελο του Πρωταθλήματος 2022/23.

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Φίλιππος Κοσσαράς Κωνσταντίνος Κωστόπουλος