Μια ξεχωριστή γιορτή του ποδοσφαίρου στήθηκε το απόγευμα της Tρίτης στο Δημοτικό Γήπεδο Μιντιλογλίου, όπου διεξήχθη ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο πρωταθλητών της Β΄ Κατηγορίας Αχαΐας. Ο Αστέρας Μιντιλογλίου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α΄ Όμιλο, υποδέχθηκε τον ΑΠΣ Ζαβλάνι, πρωταθλητή του Β΄ Ομίλου, σε μία αναμέτρηση με εορταστικό χαρακτήρα και έντονο συμβολισμό.

Η φιλική αυτή συνάντηση δεν είχε αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά αποτέλεσε μια ευκαιρία για τις δύο ομάδες να τιμήσουν η μία την άλλη για την εξαιρετική τους πορεία και την κοινή τους άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Παρόντα στο γήπεδο ήταν τα κύπελλα των πρωταθλητών, ενώ πριν τη σέντρα πραγματοποιήθηκε κοινή φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών με φόντο το φίλαθλο πνεύμα και την αθλητική αλληλεγγύη.
Στο πλαίσιο της βραδιάς, ο Αστέρας Μιντιλογλίου προχώρησε και σε δύο ξεχωριστές βραβεύσεις, αναγνωρίζοντας την προσφορά δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών της περιοχής.

Η πρώτη βράβευση απονεμήθηκε στον τερματοφύλακα του ΑΠΣ Ζαβλανίου, Αντρέα Τσάκωνα, για τη συνολική του προσφορά στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο προπονητής του Αστέρα και προσωπικός φίλος του βραβευθέντα, Σπύρος Αθανασόπουλος.

Η δεύτερη τιμή πήγε στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Γιώργο Μαυροκέφαλο, για την πολυετή και σημαντική παρουσία του στα γήπεδα της περιοχής. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Αλέξης Σπηλιόπουλος.
Το παιχνίδι – γιορτή έκλεισε με χειροκροτήματα, χαμόγελα και ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και σεβασμού στο τοπικό ποδόσφαιρο.