Φορτσάρει για τoυς επόμενους ο Παναιγιάλειος

Ήρθε η ώρα να φορτσάρει στο μεταγραφικό του κομμάτι ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» δουλεύουν σκληρά στο μεταγραφικό κομμάτι με στόχο να παρουσιαστούν, αρχικά, έτοιμοι στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να δείξουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν που θα διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.

Φυσικά, για να συμβεί αυτό λείπουν… κομμάτια του παζλ και γι αυτό οι “μλανόλευκοι” είναι έτοιμοι να φορτσάρουν στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Φίλιππος Σχοινάς με τους συνεργάτες του πηγαίνει προσεκτικά, αλλά και αθόρυβα, στο μεταγραφικό του πλάνο κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζαμε και το είχε προαναγγείλει, άλλωστε.

Βέβαια, ονόματα διαρρέουν καθημερινά και πόσο μάλλον για ποδοσφαιριστές που αγάπησαν και αγαπήθηκαν στο Αίγιο. Ο Βαγγέλης Γκάτσης είναι ένας εξ΄ αυτών και η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Στο “στόχαστρο” βρίσκεται και ο πολύπειρος κίπερ, Χρήστος Αθανασόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννινα βρίσκεται ο 40χρονος τερματοφύλακας, αλλά μην αποκλείσετε να τον ξαναδούμε σύντομα στα μέρη μας.