Φώτης Κουτζαβασίλης: «Ξεχωρίζει η Παναχαϊκή, η άνοδος θα κριθεί στη ψυχή»

Ο Σερραίος τερματοφύλακας των Χανίων Φώτης Κουτζαβασίλης, με πολύ καλή παρουσία στα Πηγάδια που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και το Βασίλη Αναστασιάδη για την φετινή δύσκολη κούρσα για την άνοδο στην Super League 1.

Για το πρωτάθλημα της SL2 ανέφερε: «Είναι σίγουρα πολύ περίεργο πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ξεχωρίζουν ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, ο Ιωνικός, η Παναχαϊκή. Αυτές οι ομάδες μαζί με εμάς θα διεκδικήσουν την άνοδο. Αυτές οι ομάδες παίζουν πιο στοχευμένο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ξεγράψουμε και τις άλλες ομάδες όπως τον Διαγόρα και τα Τρίκαλα».

Για το που θα κριθεί η άνοδος δήλωσε: «Νομίζω στην ψυχή. Όποιος το θέλει πιο πολύ. Είναι πολύ περίεργα τα παιχνίδια. Κάθε τρεις μέρες συνεχόμενοι αγώνες. Ρόλο θα παίξει και η τύχη», ενώ έκανε υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο παίζει και η πολύμηνη απραξία των αθλητών: «Είναι πολύ δύσκολο. Μείναμε δέκα μήνες εκτός δράσης. Ουσιαστικά μια ποδοσφαιρική χρονιά κι αν συνυπολογίσουμε τα χρόνια ενός ποδοσφαιριστή, το να μου κόψεις εμένα μια ολόκληρη χρονιά είναι καταστροφή. Αυτό δεν μπορούσαν να καταλάβουν και συνεχίζουν να μην το καταλαβαίνουν με τις χαμηλότερες κατηγορίες και γενικά με όλο τον αθλητισμό. Είναι απαράδεκτο αυτό».