Χ. Μπονάνος: «Η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί ύψιστη πράξη»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του σταθερού προσανατολισμού στο στόχο της που είναι μεταξύ άλλων, η ενδυνάμωση του αθλητισμού σε συνδυασμό με την κοινωνική αλληλεγγύη, συνεργάζεται με την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση για την διοργάνωση αγώνων beach volley με την ονομασία «PATRAS «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» OPEN 2024 που θα διεξαχθούν το διάστημα 5-7 Ιουλίου 2024 στην εγκατάσταση PATRAS BEACH HOUSE (Γήπεδο Παναχαϊκής).

Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με το κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών, ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ».

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση για την υλοποίηση ενός τέτοιου αθλητικού γεγονότος που τείνει να γίνει θεσμός στην πόλη μας . Η διοργάνωση τέτοιων αγώνων βοηθά τους πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον μαζικό αθλητισμό , να δημιουργηθούν κίνητρα ενασχόλησης με υγιείς δράσεις αλλά και προσελκύουν σημαντικό αριθμό επισκεπτών στην πόλη μας .

Επιπλέον ας μη ξεχνάμε ποτέ ότι η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί ύψιστη πράξη ανιδιοτελούς συνεισφοράς στο συνάνθρωπο και πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην προσέλκυση νέων δοτών μυελού των οστών» τονίζει ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.