Όνειρα τίτλου από Πανμοβριακό, προβάδισμα η Θύελλα Πατρών

Ο Πανμοβριακός επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Άρη Πατρών και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Σπανός είχε βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα της Πάτρας μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά Ρουμπάτος και Μ. Παναγιωτόπουλος, έφεραν τούμπα το ματς, με τον Άρη να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 65ο λεπτό λόγω αποβολής του Κουτρούμπα.

Στο άλλο ματς η Θύελλα Πατρών πήρε το προβάδισμα μετά το 1-1 στο Αίγιο. Στο 26΄ μετά από κόρνερ του Λιάτου, με αριστερό πλασέ ο Γκάτσης άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο. Στο 31΄ ο Σκεπετάρης ξεχάστηκε από την άμυνα του Παναιγιαλείου, ο Αθανασόπουλος ήταν εκτός θέσης και ο νεαρός παίκτης της Θύελλας ισοφάρισε για το 1-1. Στο 83΄ είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναιγιαλείου για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατριβέση στον Γκάτση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 26΄Γκάτσης – 31΄Σκεπετάρης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρβανίτης, Οικονόμου (61′ Βλάχος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα., Α. Σπανός (78′ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης, Λιάτος (61′ Κόρμπος)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Δούρος, Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής, Παναγόπουλος (68′ Τσότρας), Ντίνος, Σκεπετάρης (85′ Πανίτσας), Κουτσαντώνης.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: 45′ Ρουμπάτος, 79′ Μ. Παναγιωτόπουλος – 3′ Σπανός

KOKKINH: 65′ Kουτρούμπας (Άρης Πατρών)

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Γ. Λιάκος, Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης, Βαλογιάννης, Καρακάσης, Δημητρακόπουλος, Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Παπαδάτος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Καταρτζόπουλος, Αγγελής, Μπούμπαλης, Σπανός, Οικονομόπουλος, Κουτρούμπας.