Άγγελος Δανιήλ: «Στο επόμενο τρίμηνο τα Προσφυγικά θα είναι έτοιμα – Νιώθω γεμάτος με την θητεία αυτής της Ένωσης»

Στην εκπομπή του Νίκου Κολώνη «Όποιον Πάρει η μπάλα», βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα του ερασιτεχνικού μας και στην «κορωνοϊου» εποχή.

Μεταξύ άλλων ο Άγγελος Δανιήλ τόνισε ότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι στο επόμενο τρίμηνο το γήπεδο των Προσφυγικών θα είναι έτοιμο και θα δοθεί προς χρήση στις ομάδες, αν φυσικά όλα πάνε καλά με τα δεδομένα της πανδημίας.

Επίσης άφησε ανοιχτά όλα τα δεδομένα με τα πρωταθλήματα, αφού όπως τόνισε είναι περίεργη η κατάσταση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ερασιτεχνικά γήπεδα και τα πάντα είναι πιθανά.

Υπάρχουν σκέψεις για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων που θα συζητηθούν, με σκοπό να μην υπάρξουν πάνω από 30 αγωνιστικές, ενώ μέσα στις σκέψεις είναι να υπάρξει και «ανοιχτή προκήρυξη» έτσι ώστε να φανεί τι θα γίνει με την εξέλιξη της πανδημίας.

Τέλος δήλωσε περήφανος για την θητεία αυτής της Ένωσης και τους συνεργάτες του, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε θα νιώσει «γεμάτος» και με την ολοκλήρωση του γηπέδου των Προσφυγικών.

Ολόκληρη η εκπομπή θα ανέβει σε λίγες ώρες στο www.patragoal.gr