Άγγελος Ροζής: “Ας αφήσουμε τις μίζερες σκέψεις, να επενδύσουμε στα νέα παιδιά”

Μια νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει φέτος με τις ομάδες «Κ» της Παναχαϊκής οι οποίες έχουν εγκατασταθεί στον προπονητικό κέντρο των Πετεινών στην Εγλυκάδα, με προπονητή τον Χάρη Ράντο. Οργανωτικός διευθυντής του πρότζεκτ των ομάδων «Κ» της Παναχαϊκής, είναι ο Άγγελος Ροζής που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Ο Άγγελος Ροζής μίλησε στο patragoal.gr για το θέμα που φέρεται να έχει προκύψει, μετά από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Match», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Καταρχάς να κάνουμε μία διευκρίνηση για την ομάδα Κ-14. Είναι μία ομάδα για μας, που θα λειτουργεί υπό τη μορφή της συλλογής κάποιων ταλέντων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, για να συμμετάσχουμε υποχρεωτικά στο Attica. Το καλοκαίρι ευτυχώς είχαμε προνοήσει να δημιουργήσουμε την K-19 ως οφείλουμε για τη Σούπερ Λίγκα 2, αλλά και την Κ-17 με μία ματιά στο μέλλον για να υποδεχτούμε τα παιδιά και να δουλέψουμε μαζί τους, ώστε να μπορούν να μπουν και αυτοί εφάμιλλα και ανταγωνιστικά στο γκρουπ της Κ-19.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός και το Αttica Cup δεν δημιουργεί πρωτάθλημα K-19 και K-17, αλλά δημιούργησε πρωτάθλημα K-16 και κάτω. Eμείς ευτυχώς η K-16 με την K-17 συγκλίνουν οι ηλικίες και μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτό. Θα κάνουμε ένα κάλεσμα στις ακαδημίες της Πάτρας να μας υποδείξουν τα παιδιά γεννημένα το 2009 και να συλλέξουμε αυτή την ομάδα. Η ανακοίνωση που έχει βγει από την ΠΑΕ καλύπτει απόλυτα, αυτό που λέω και δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καμία άλλη συζήτηση, αν δεν έβγαινε το δημοσίευμα. Ως μέλος στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή κάθε προσπάθεια που γίνεται για να μεγαλώσει αυτή η ιστορική ομάδα είναι προς τον θετικό πόλο. Δεν καταλαβαίνω την λειτουργία και δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη αυτού του δημοσιεύματος και τι σκοπό εξυπηρετεί. Είναι όμως πονηρή σκέψη αυτή και δεν είναι σύννομη με την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Το να παίξεις και να σε συμπεριλάβουν στο γκρουπ των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα του γκρουπ της Αττικής, δηλαδή των μεγάλων ομάδων της Αθήνας, είναι μία σοβαρή διάκριση και τιμητική διάκριση για την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οφείλω να είμαι υπερήφανος, εγώ και όλοι μου οι συνεργάτες γι΄ αυτό που καταφέραμε να μας υποδεχτούν σε αυτή την κλειστή Λίγκα που πολλοί έχουν προσπαθήσει να μπουν και δεν τα κατάφεραν. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε κάποιες διοργανώσεις που προγραμματίζουμε για τα Χριστούγεννα. Μία εξ΄ αυτών είναι εκπαιδευτικού περιεχομένου. Συνεργαζόμαστε με τον κύριο Μάκη Παρασκευόπουλο για να κάνουμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές του δικτύου της Παναχαϊκής και ένα event που θα το ανακοινώσουμε αργότερα, γιατί αυτή τη στιγμή το δουλεύουμε και δεν θέλουμε να το «κάψουμε». Είναι πάρα πολλά αυτά που θα κάνουμε λίγο υπομονή και σύνεση».

Συμπληρώνοντας: «Προσωπικά δεν είχα καμία ενόχληση, από κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου για προβληματισμό, ενόψει των ομάδων Κ-14 και Κ-16. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το δημοσίευμα. Πιστεύω αντίθετα ότι δεν υπάρχει γνήσιος φίλαθλος της Παναχαϊκής που να μη θέλει αυτή η ομάδα να μεγαλώνει. Ας αφήσουμε τις μίζερες σκέψεις για δημιουργία και να επενδύσουμε στα νέα παιδιά».