«Άδικο να χάσουν οι ποδοσφαιριστές δύο χρόνια από τη ζωή τους»

Την αισιοδοξία του ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας, υπογραμμίζοντας ότι κάτι διαφορετικό θα είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών, ο Νίκος Καραμπετάκης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου μίλησε για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής αλλά και για την ασφάλεια που υπάρχει στον σύλλογο του: «Σίγουρα η Γ είναι η κατηγορία που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση. Δεν είναι ούτε η απόλυτα ερασιτεχνική κατηγορία, ούτε  όμως και η απόλυτα επαγγελματική. Είναι μια κατηγορία στην οποία απασχολείται πάρα πολύς κόσμος. Πολλοί προπονητές, που είναι το βασικό μας επάγγελμα, ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία και σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει και πρέπει να δούμε τι θα γίνει».

-Για την εκτίμηση που κάνει και την ενημέρωση που έχει:

«Προβληματισμός υπάρχει και στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες. Να περιμένουμε με το καλό να ξεκινήσουν η Σούπερ Λιγκ 2 και η Football league και νομίζω μετά θα έρθει και η δική μας σειρά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το πότε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, είναι μια δύσκολη διαχείριση προς τους παίκτες, το πώς πρέπει να τους κρατάμε σε εγρήγορση».

-Για τους παίκτες του:

«Οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου φέρονται άκρως επαγγελματικά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν και τον τρόπο που ακολουθούν τα προγράμματα που τους δίνουμε, και πραγματικά θα είναι μεγάλη αδικία να μην καταφέρουμε να παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο. Αν πάρουμε και την περσινή περίοδο μιλάμε για δύο χαμένα χρόνια από τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή τα οποία είναι μετρημένα».

-Για το πόσο τον ανησυχεί η κατάσταση:

«Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Από τη στιγμή που θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων και των ανθρώπων που βρίσκονται στις ΜΕΘ, να ελεγχτεί αυτό το κομμάτι και μετά να ξεκινήσουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε τίποτα πάνω από την υγεία».

-Για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που είχε φέτος τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει:    

«Είμαστε σε έναν σύλλογο ο οποίος μας παρέχει τα πάντα. Πραγματικά χάνουμε μια ευκαιρία στο να δουλέψουμε απερίσκεπτοι και να δούμε τι θα καταφέρουμε στη διάρκεια.  Από την άλλη όμως, μπορώ να πω ότι είμαστε και τυχεροί που βρισκόμαστε σε αυτήν την ομάδα, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η διοίκηση είναι τόσο κοντά μας και προσπαθεί να μας στηρίξει με τα πάντα, παρόλο που ζούμε αυτήν την κατάσταση. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που αυτή η στιγμή μου έτυχε αυτό σε αυτήν τον σύλλογο γιατί ξέρω τι γίνεται με τους συναδέλφους μου σε άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Όχι πως δεν έχουμε κι εμείς δυσκολίες αλλά έχουμε μια διοίκηση που πραγματικά σου δίνει τη σιγουριά και την ασφάλεια».