Άλλες δύο προσθήκες για τον Αστέρα Λεοντίου

Μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε ο Αστέρας Λεοντίου. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Γελάσιου. Επίσης αποκτήθηκε ο Παναγιώτη Πύργας από την ομάδα του Φαραϊκού, με θητεία σε Απόλλων Εγλυκάδας, Πανιώνιο/Αχιλλέα και Ωλενιακό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Aστέρα Λεοντίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γελάσιο.

Ο Γελάσιος έχει καταγωγή από τα Βεταίικα Αχαΐας και έχει μία πορεία γεμάτη με συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική με το Ζαβλάνι, αλλά και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Α΄ Κατηγορία σε ομάδες όπως ο Πήγασος Μπεγουλακίου, ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο Φωστήρας Οβρυάς, η Αστραπή Ψαροφαΐου και ο Ρωμανός.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Πήγασος Μπεγουλακίου, Χρήστο Αντωνόπουλο, τον παράγοντα των “βυσσινί” Χρήστο Σωτηρόπουλο και σύσσωμο το Δ.Σ. για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Α΄ Κατηγορία.»