Άλλες δύο προσθήκες ο Άρης Πατρών

Την ενίσχυση της στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα με ένα ταλαντούχο παιδί ανακοίνωσαν οι φιλόδοξοι πρωταθλητές. Ο Άρης Πατρών, απέκτησε τον Παναγιώτη Σουγλέρη από το Πάτρα 2005 και θα είναι αυτός που θα αποτελέσει μέλος του εξαιρετικού συνόλου κάτω από την εστία της ομάδας.

Δίπλα στον Θανάση Χάχαλη, τον Αλέξη Αναστασοβίτη και τον Άρη Θωμά (σ.σ. όταν με το καλό επιστρέψει) ο ταλαντούχος «κίπερ» θα έχει όλες τις ευκαιρίες για να βελτιωθεί, να ολοκληρωθεί και να κυνηγήσει το όνειρο του, παλεύοντας με την φανέλα με το αστέρι στη θέση της καρδιάς! Ο Σουγλέρης προέρχεται από την ακαδημία του Πάτρα 2005, το 2019 ήταν στην Μικτή Παίδων Αχαΐας που αγωνίστηκε στο «Final-4» του Βόλου και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της περιοχής.

Τελευταία προσθήκη που ολοκληρώνει το φετινό ρόστερ του Άρη Πατρών, όμως είναι ένα «ποδοσφαιρικό πίτμπουλ» που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει. Ο Σταύρος Μαρκόπουλος ήρθε για να κλειδώσει τον άξονα του Άρη δίπλα σε παίκτες για κάθε γούστο, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και με το πάθος του και την σκληρότητα του απαραίτητη για ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το φετινό.

Παιδί της ακαδημίας της Θύελλας Πατρών, με πέρασμα από Αετό και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο «Μαρκό» ήρθε και είναι έτοιμος για να… δαγκώσει!