Άλλη μια εντυπωσιακή νίκη για τις Λύκαινες Αιγιάλειας

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Σταθοπούλου-Τραγουλιάς)

Την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να βγάλει η ομάδα του Αιγίου και να επικρατήσει με σκορ 7-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Καλαβρύτων.

Με αυτήν την νίκη οι Λύκαινες βρίσκονται στην 2η θέση με 21 βαθμούς (1 παιχνίδι περισσότερο από την Νίκη Τραγανού) και στις 15/3 θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Νίκη Τραγανού σε ένα παιχνίδι όπου πραγματικά θα κριθεί η κατηγορία, καθώς οι Λύκαινες θέλουν μόνο νίκη για να βρεθούν στην 1η θέση του πρωταθλήματος. 

Το παιχνίδι με την ΑΕ Καλαβρύτων δεν θέλει και κάποια ιδιαίτερη ανάλυση  καθώς στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν ήδη στο 6-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Λύκαινες κατέβασαν ταχύτητα και σημείωσαν άλλο ένα τέρμα για το τελικό 0-7. Τα γκολ για τις Λύκαινες πέτυχαν οι Γιάννα Λαλιώτη (3) ,Μαρία Παπαπέτρου (2) Γιαννοπούλου και Φάτσια.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο οι Λύκαινες είχαν επικρατήσει και πάλι με 7-0 εντός έδρας.

Αρχικές συνθέσεις:

ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παναγοπούλου, Τσεντούρου,Δέπα, Καλαμαρά, Διαμαντοπούλου, Βαρβιτσιώτη, Α.Κορδή, Πατερέλη, Αναγνωστοπούλου, Ν.Κορδή,Γκράμμη.

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Μαστροκούκου,Δ.Νικολάου,Χ.Νικολάου,Κοντογιάννη, Παπαδοπούλου,Βασιλείου, Παπαπέτρου,Βασιλειάδου, Φάτσια,Λαλιώτη, Γιαννοπούλου.