Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την ακαδημία των Καλαβρύτων (pics)

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για τις Ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών.

Οι μικρές αθλήτριες και οι μικροί αθλητές της Α.Ε.Καλαβρύτων γέμισαν το δημοτικό στάδιο, έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και τέλος ανέβηκαν με περίσσιο καμάρι στο βάθρο για να πάρουν το μετάλλιό τους και το δίπλωμα συμμετοχή και επιβράβευσης για τις προσπάθειές τους. Στο τέλος όλα μαζί μια αγκαλιά αποχαιρέτησαν τους προπονητές τους δίνοντας ραντεβού για την νέα χρονιά.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος ο οποίος για άλλη μια φορά εξήρε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα και τόνισε οτι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Πρόεδρος του σταδίου και Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Θύμιος Φλογεράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μαγκαφάς, o Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ Χρήστος Μπίρμας, η Δασάρχης Καλαβρύτων κα Κατερίνα Κολλύρου , μέλη της Διοίκησης της ομάδας οι προπονητές των τμημάτων Νίκος Παπαχριστόπουλος, Αλέξης Χουλιάρας, Κωστής Βλάχος και Σταύρος Τσαβαλάς και πολλοί γονείς που καμάρωσαν τις επιδόσεις των παιδιών τους.

Όλα τα παιδιά πήραν διπλώματα και μετάλλια με πρώτα τα παιδιά της Κ14 που συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας.