Άλλη ομάδα στο δεύτερο γύρο η Α.Ε. Μετοχίου

Το Μετόχι ξεκίνησε άσχημα την χρονιά με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ήρθε ο πρώτος βαθμός κόντρα στην Νεάπολη με 3-3 και έτσι η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας απέκτησε ψυχολογία και η πορεία ήταν καλύτερη με βάση τις δυνατότητες του συλλόγου.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Καλογέρη βρίσκεται στην 8η θέση με 25 βαθμούς και στο -6 από την πεντάδα. Η Αθλητική Ένωση Μετοχίου διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της που παίζουν με πάθος και παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αγωνιστικά oι “πράσινοι” είναι για επτά σερί ματς αήττητοι, ενώ το αρνητικό σημείο τη φετινή χρονιά είναι τα επεισόδια κόντρα στην Γαλήνη την 15η αγωνιστική που στοίχισαν από το σύλλογο μια μεγάλη νίκη, καθώς μέχρι το 80ο λεπτό που έγινε το συμβάν, κέρδιζαν με σκορ 1-0.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον γειτονικό Κρίνο την 12η αγωνιστική με σκορ 2-1, αλλά και το 3-0 επί του Αστέρα Λεοντίου.

Πολύ σημαντική βέβαια η προσθήκη του Πάρη Γκοτσούλια με παραστάσεις από Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων και Λιμνοχώρι, που σημείωσε σημαντικά γκολ.

Δείτε στιγμιότυπα από φετινά ματς των “πρασίνων”:

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς