“Άλωσε” τα Ζαρουχλέικα η Νίκη Τραγανού

Με μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στις αποσκευές της έφυγε από την Πάτρα η Νίκη Τραγανού, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων με σκορ 3-1 και έφτασε τους 9 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής του 2ου ομίλου.

Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα της Ηλείας που πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία στην πρώτη της παρουσία στα σαλόνια της Β Εθνικής. Αντιθέτως ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 7η θέση (υποβιβασμός) και στους 3 βαθμούς και η συνέχεια φαντάζεται δύσκολη για την νεανική ομάδα της Πάτρας.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που σπατάλησε την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 19′ το σουτ της Καμπούρη εξουδετέρωσε στην γωνία της η Θεοδωροπούλου και στην συνέχεια από απομακρύνθηκε η μπάλα από την περιοχή της Νίκης.

Οι φιλοξενούμενες απάντησαν άμεσα και στο 21′ η Αθ.Χρυσανθακοπούλου πραγματοποίησε το σουτ με την Κοτσώνη να αποκρούει σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε από τα αριστερά η Κωστοπούλου με την Φ.Παπαδημητρίου στην προσπάθεια της να κοντρολάρει την μπάλα εντός περιοχής άθελά της βρήκε την μπάλα με το χέρι με την κ.Σαχίνη να καταλογίζει ορθώς το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε η αρχηγός της ομάδας Ιωάννα Κωστοπούλου για το 0-1. Στο 33′ η Νίκη Τραγανού διπλασίασε τα τέρματα της,καθώς υστερία από ολιγωρία στην άμυνα του Ατρομήτου η Βλαστού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο καθώς κυνηγούσε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Στο 65′ η Μερτή με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2 και έδωσε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Στο 75′ η Νίκη Τραγανού έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η Κωστοπούλου εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η κεφαλιά της Γεωργοπούλου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης αλλά υστερούσε πολύ στην τελική προσπάθεια.

Για να έρθουμε στο 93′ όταν η Κωστοπούλου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η Κοτσώνη προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα η οποία εν τέλει έφτασε στην Αθ.Χρυσανθακοπούλου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3. Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Σαχίνη Χριστίνα και των βοηθών της.

Πλέον στο στρατόπεδο του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων υπάρχει έντονη απογοήτευση για το αποτέλεσμα και η επόμενη προγραμματισμένη αναμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο Πετρωτού στις 5/12 είναι ένα παιχνίδι όπου θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στενεύουν σιγά σιγά τα περιθώρια για την παραμονή στην Β΄Εθνική.

Συνθέσεις :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: (Κοτσώνη, Φ.Παπαδημητρίου, Τοτόλου, Ακαρέπη, Μιχαλοπούλου, Ντζάθα (46’Ντούζα), Μερτή, Μπαρλά, Καμπούρη, Κ.Παπαδημητρίου, Φωτεινή (62′ Καραϊωσηφόγρου).

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: (Θεοδωροπούλου, Ελ.Χρυσανθακοπούλου, Μιχοπούλου, Μαραζιώτου, Γεωργοπούλου, Μπουσδούκου, Βλαστού (46′ Ζησιμοπούλου), Κομπορόζου (46′ Παναγοπούλου), Φεφλέ (90′ Γουλιμή), Κωστοπούλου, Αθ.Χρυσανθακοπούλου.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς