Άλωσε τα Χανιά η Παναχαϊκάρα που μπήκε με το δεξί!

Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή στα Χανιά με 2-1 στην πρεμιέρα της Πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2!

O Kέρι έβαλε μπροστά την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στο 42′ με σουτ, ενώ ο Μπουρλάκης έκανε το 2-0 στο 51′. Στο 56′ οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς με την κεφαλιά του Ζιούλη, αλλά οι κοκκινόμαυροι κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και τη νίκη που τους δίνει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Πάτρας «μπήκε» δυναμικά στο παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα των Χανίων. Οι «κοκκινόμαυροι» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και να ψάχνουν το γκολ.

Στο 25′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση για την ομάδα με το σουτ του Κέρη από καλή θέση, όμως ο τερματοφύλακας των Χανίων Κατσιμήτρος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 38′ ο Μυτίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο από πλαγιά θέση αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 40΄σημειώθηκε το σουτ του Μπουρλάκη για την Παναχαϊκή με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 42′ σημειώθηκε το 0-1 για την ομάδα μας με δυνατό σουτ του Κέρη μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κατσιμήτρου.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στο 51′ δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκολ για την Παναχαϊκή με σουτ του Μπουρλάκη που έκανε το 0-2. Στο 56′ ο Ζιούλης βρήκε την ευκαιρία και μείωσε σε 1-2.

Συνθέσεις:

Χανιά (Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Γκανσιέρ (46′ Ζιούλης), Ρότσα, Γιαμπερέ, Ιμεραλιλάι, Καμαρά (73′ Μπουτσάκης), Λεμονής, Καρλίτος (77′ Καπνίδης), Κόλα (55′ Ζούνης), Μάναλης,Πολίτης (46′ Ναζίμ).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος (84′ Λινάρδος) Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (84′ Τοπάλ), Μυτίδης (63′ Αλεξόπουλος) , N. Karaklajic (67′ Ρουγκάλας).