Άλωσε το Πανθεσσαλικό το Αιγάλεω: “Λυτρωτής” ο Μπουρλάκης (vid)

Το Αιγάλεω πήρε τη νίκη στην 1η αγωνιστική της Football League για τον νότιο όμιλο επικρατώντας 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με γκολ του Πατρινού, Γιάννη Μπουρλάκη στο 91ο λεπτό. Το “Σίτι” έφυγε με μια σπουδαία νίκη από μια δύσκολη έδρα, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι απο τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στον τέλος των ημιχρόνων, εκεί που οι Βολιώτες δεν είχαν περιθώρια αντίδρασης. Το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν σημειώθηκε από το σημείο του πέναλτι. Ο Οικονομόπουλος του Αιγάλεω επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ντομίνγκεθ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, με τον Τσιλιγγίρη να μην αστοχεί δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Στο 76′ ο Γκαρσία απάντησε με τον ίδιο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 81’ με τον Κρούθ, αλλά στο 91′ ο Μπουρλάκης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ύστερα από το λάθος του Τσιμπούκα.

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης) : Περιστερίδης, Πολίμος (90+4′ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπαλάφας (62′ Σαλαμούρας), Αργύρης, Ντομίνγκες, Μέτσε, Κρουθ, Γκαρσία, Γκονζάλες (84′ Τσιώλης)

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας) : Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας, Λάσκαρης (84′ Κασνέτσι), Τσίτσαρης (54′ Μπουρλάκης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (75′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης