Άναψαν φωτιές μέσω facebook στην Αχαϊκή (pics)

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι τραγική. Η διακοπή λόγω κορονοϊού ουσιαστικά έχει βάλει ταφόπλακα σε πολλά αν όχι σε όλα τα σωματεία τόσο του ποδοσφαίρου όσο και άλλων αθλημάτων.

Οι ομάδες της Αχαΐας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζουν και αυτές με δυσκολία την όλη κατάσταση και δείγμα του σημείου στο οποίο έχουν φτάσει είναι η δημόσια διαφωνία του προέδρου της Αχαϊκής Γιάννη Μάνιαρη με ποδοσφαιριστή και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ίδιας του της ομάδας!

Ο Θανάσης Δρακόπουλος ξέσπασε δημόσια με ποστάρισμα του στο facebook και ο πρόεδρος της Αχαϊκής του απάντησε καταθέτοντας την άποψη του. Τότε, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Σπαθής απάντησε στον Γιάννη Μάνιαρη και η συζήτηση πήρε “φωτιά”. Θέση πήρε και ο Σωκράτης Λίπι ποδοσφαιριστής της ομάδας που ουσιαστικά τα έβαλε με τον πρόεδρο λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η διοίκηση έχει αθετήσει τη συμφωνία που είχαν και πώς έχει χαλάσει λεφτά από την τσέπη του για να αγωνιστεί!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τα σχόλια όπως δημοσιεύτηκαν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι όμορφα όλα αυτά και δείχνουν αν μη τι άλλο ότι σιγά-σιγά χάνεται η μπάλα. Σε αυτή την κατάσταση πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και γιατί ο εχθρός είναι κοινός (κορονοϊός) και η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της...