Άνετα ο Άρης Πατρών και επιστροφή στην πρώτη θέση

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Σκόρερ: 3′ Μητρόπουλος, 53′ 66′ 74′ Σπανός, 76′ Κορφιάτης.

Ακόμα μία νίκη πέτυχε η ομάδα των Προσφυγικών το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο «Α. Κάνιστρας», μία αγωνιστική (25η) πριν «πέσει» η… αυλαία της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Απέναντι από τον Άρη βρέθηκε η νεανική ομάδα του Πάτρα 2005, της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 5-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο… μόνιμος σκόρερ, Γιάννης Σπανός πέτυχε χατ-τρικ και ο «βενιαμίν» Ορφέας Κορφιάτης, σκοράροντας για πρώτη φορά διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

3′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σπανός δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και ο Μητρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

14′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να βάλει και δεύτερο γκολ, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανός έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή αλλά στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, έπειτα από το γύρισμα του Δημόπουλου από τα αριστερά, ο Σπανός έκανε το κοντρόλ, έκανε και το σουτ αλλά ο Σπυρόπουλος έκανε την απόκρουση.

53′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Δημόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σπανός έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

66′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από την εξαιρετική μπαλιά του Μητρόπουλου για τον Σπανό, έκανε το κοντρόλ, έκανε το σουτ αλλά έκοψαν οι αμυντικοί και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

72′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, με τον Κορφιάτη, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σπυρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

74′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παρασκευόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Σπανό και αυτός από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-4

76′ Κι’αλλο γκολ για τον Άρη, με τον Κορφιάτη να υποδέχεται την μπάλα και το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5.

84′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μαντάς έκανε ένα δεύτερο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος): Σπυρόπουλος (85′ Αλεξόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Χαβάνης, Δρουγούτης, Ηλιόπουλος (81′ Παρασκευόπουλος), Δήμας, Πετρόπουλος, Καρνάβας (45′ Δημητρέλης), Παπαγεωργίου (81′ Γκότσης), Αναστασόπουλος.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Σουγλέρης, Παρασκευόπουλος, Δημόπουλος. Μεντζελόπουλος (59′ Φραγκουλάκης), Δασουράς, Οικονομόπουλος, Καταρτζόπουλος, Κουτρούμπας (70′ Μαντάς), Μενύχτας (59′ Πανάρετος), Μητρόπουλος (70′ Κορφιάτης), Σπανός.