Άνετη επικράτηση για τον Παναιγιάλειο

Το νικηφόρο σερί του Παναιγιάλειου συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Η Αιγιώτικη ομάδα είχε ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας», κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση τρίποντο, από το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού με τον συνήθης «ύποπτο». Συγκεκριμένα τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης έβαλε με το δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ ο Βαγγέλης Γκάτσης.

Ο έμπειρος επιθετικός σκοράροντας με τρεις διαφορετικούς τρόπους, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (5΄), με κεφαλιά (9΄) και με πλασέ (31΄), πιστοποίησε αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια. Ο Παναιγιάλειος έχει ενισχυθεί σημαντικά και πλέον παρουσιάζει ένα αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους να πιστέψουν ότι κάτι καλό προσπαθούν να δημιουργήσουν από κοινού, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην επανάληψη, με τις δύο αντιπάλους να πετυχαίνουν ένα γκολ. Στο 57΄ο Παναγιώτης Σκούτας, άνοιξε… λογαριασμό στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Αιγιώτικη ομάδα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι γηπεδούχοι στο 81΄ με τον Τσιάτταλο, που εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική λάθος αντίδραση της «μελανόλευκης» άμυνας.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Μυλωνόπουλος (90΄ Αλεξανδρής), Τσολάκος, Παντελής, Δημητρίου, Κοτσίνης, Καγκελάρης, Στεργίου (60΄ Τσιάτταλος), Ξένος, Μανιάτης, Κ. Σπαθής, Σαράφης (71΄ Ν. Σπαθής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος (54΄ Μαυρούλιας), Βλάχος, Μπελεζάκης (62΄ Βιλανάκης), Οικονόμου, Αρβανίτης, Χούσα, Μπούνας (62΄ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Α. Σπανός (62΄ Τσεκούρας), Γκάτσης (54΄ Σκούτας), Λιάτος.