Άνετο ξεκίνημα για τη Μπάρτι

Μάθετε τα πάντα για το παμεστοιχημα καζινο

Μέχρι την άλλη εβδομάδα, οι Εθνικές ομάδες θα είναι στην ποδοσφαιρική και στοιχηματική επικαιρότητα, κάτι που μας στρέφει σχεδόν… αβίαστα στο να ασχοληθούμε με τη μεγάλη διοργάνωση του τένις, η οποία ξεκίνησε χθες και θα κρατήσει μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, αναφερόμαστε στο Αμερικάνικο Όπεν, το τελευταίο Γκραν Σλαμ για τη χρονιά, που ξεκίνησε στα κορτ της Νέας Υόρκης. Ο 1ος γύρος στα μονά των ανδρών και γυναικών έχει ενδιαφέροντα ματς, εμείς θα δώσουμε βάση στη μάχη του νο1 του ταμπλό των γυναικών, Ας Μπάρτι, κόντρα στην πρώτη νο2 του κόσμου, Βέρα Ζβονάρεβα.

Άσλι Μπάρτι: Ένας από τους… καημούς της Άσλι Μπάρτι είναι να φτάσει κοντά στη κατάκτηση του Αμερικανού Όπεν. Η Αυστραλή νούμερο 1 στον κόσμο, έχει «σηκώσει» ήδη το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον (φέτος), δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να πλησιάσει στον τελικό του φετινού US Open, μιας και το πιο μακριά που έχει φτάσει στη διοργάνωση, ήταν στον 4ο γύρο το 2018 και το 2019. Στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει την έμπειρη Ζβονάρεβα, που ξέρει καλά τα… κατατόπια, όμως η κλάση της Μπάρτι αυτή τη περίοδο δεν συγκρίνεται με καμίας.  

Βέρα Ζβονάρεβα: Μια από τις πιο σημαντικές τενίστριες του αιώνα που διανύουμε είναι η Ζβονάρεβα, η οποία την πρώτη δεκαετία έκανε σπουδαία πράγματα στα κορτ, έχοντας κατακτήσει το Γουίμπλεντον και το Αμερικανικό Όπεν το 2010. Φυσικά, έκτοτε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Ρωσίδα είχε πολλούς τραυματισμούς, έκανε οικογένεια και προσπαθούσε μια στο τόσο να επανέρχεται σε καλό επίπεδο. Αυτό το διάστημα, το νούμερο 101 στον κόσμο, πλέον, ασχολείται πιο ενεργά με το διπλό, εκεί όπου πέρσι κατέκτησε το Αμερικανικό Όπεν μαζί με τη Σιέγκεμουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο αθλήτριες. Η Ζβονάρεβα έχει μειώσει προ πολλού την ενασχόλησή της στο μονό, ενώ η Μπάρτι κυνηγάει το τρόπαιο. Πάμε στο συνδυαστικό της νίκης της Αυστραλής μαζί με το under 18.5 γκέιμς, στο 1.70 του Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)