Άνοιξαν οι συμμετοχές για τον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Car στη Χαλανδρίτσα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CROSS CAR 2021, κατεβάζει την σημαία εκκίνησης από την Πάτρα και την πίστα “Dirt Park” στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με την διοργάνωση του πρώτου γύρου του θεσμού να έχουν αναλάβει η ΦΙΛΜΠΑ και το ΑΣΜΑ Πάτρας, ενώ συν διοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και υποστηρικτής ο Δήμος Ερυμάνθου.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου 2021, με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να είναι σε ισχύει και να ισχύσουν όλες οι αντίστοιχες διατάξεις.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CrossCar ξεκινάει με τον δεξί το θεσμό, σε μία καινούργια πίστα, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε αγώνα για πρώτη φορά, φέρνοντας τον πήχη του ανταγωνισμού σε νέα δεδομένα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει πως σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση, για τις παροχές, την δυνατότητα για κατάλυμα στην Πάτρα, αλλά και άλλες διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τα CROSS CAR αποτελούν μια μορφή αγώνων που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία και με τηλεοπτική κάλυψη ,ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκτός από τα οχήματα kart cross (600cc,750cc και OPEN) και αγωνιστικά οχήματα όλων των κατηγοριών καθώς και ιστορικά.

Η διαδρομή είναι μήκους 1χλμ που θα επαναληφθεί 2 φορές για κάθε σκέλος, ενώ τα σκέλη θα είναι 4, εκ των οποίων θα ληφθούν υπ’ όψιν τα 3.   

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο https://www.e-omae-epa.gr/