Άνω-κάτω η Γ’ Εθνική – Κρούσματα Covid-19 και στο Διαβολίτσι

Για πέντε θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Διαβολίτσι κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα στη Μεσσηνία. Πέντε κρούσματα, τα οποία αν επιβεβαιωθούν και επίσημα από τον ΕΟΔΥ, τότε αυτόματα θα υποχρεώσουν την ΕΠΟ να αναβάλλει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Αίαντα και την ομάδα του Διαβολιτσίου.

Όλα ξεκίνησαν από έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη Κυριακή δεν βρισκόταν στη αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Ο παίκτης ένιωσε ήπια συμπτώματα και έκανε τεστ, στο οποίο ανιχνεύθηκε θετικός. Ακολούθησε ακόμα ένας και έτσι μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν εντοπιστεί δυο, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την ομάδα. Θορυβημένοι άπαντες, προχώρησαν σε τεστ σε διαγνωστικά κέντρα, για να ενημερωθούν το βράδυ ότι ακόμα τρεις παίκτες είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Άπαντες στο Διαβολίτσι έχουν μπει  ήδη σε καραντίνα ενώ σε διαδικασία ελέγχου έχουν μπει  όλα τα μέλη της ομάδας καθώς υπάρχει έκδηλη ανησυχία και για άλλες περιπτώσεις.

Όλα αυτά ενώ για σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχε προγραμματίσει τεστ στις ομάδες της Καλαμάτας, του Διαβολιτσίου και του Παμίσου, τις μεσσηνιακές ομάδες οι οποίες ταξιδεύουν εκτός νομού.